Nieuwe website

Over een paar weken lanceren we onze nieuwe website. Achter de schermen zijn we hier volop mee bezig. De informatie op deze website is niet allemaal meer up to date.


De contact gegevens kloppen nog wel. 

De Brug is een speciale school voor basisonderwijs.

Kinderen die de school bezoeken hebben vaak al op zeer jonge leeftijd ervaren dat niet in ieders leven sprake is van een ononderbroken ontwikkeling. Dit te moeten erkennen valt voor de opvoeders thuis en op school niet mee. De kern van het onderwijs op De Brug wordt gevonden in het intensiever en specifieker werken met de ons toevertrouwde leerlingenpopulatie.  Als centrale uitgangspunten voor omgang en onderwijs worden respect voor elkaar, veiligheid en ontwikkeling van een positief zelfbeeld gehanteerd.

school bibliotheek

 www.jeugdbieb.nl

Jeugdbieb.nl  is een uitgebreide verzameling links naar informatieve websites, filmpjes en apps voor kinderen. Interessant, boordevol weetjes en feiten. Reuze handig bij het maken van werkstukken, spreekbeurten en presentaties.

 

 

Muziekles Dassen

Vandaag werden de leerlingen van de Vossen bij de Dassen uitgenodigd voor een voorstelling. De leerlingen van de Dassen hadden een muziekopdracht voorbereid. Zo hebben zij zelf geluid moeten bedenken en maken bij een film van Dondald Duck. De film werd namelijk getoond zonder geluid. De leerlingen hebben er muziekinstrumenten en andere voorwerpen bijgezocht om het geluid zo echt mogelijk te laten lijken. Ze hebben het super gedaan! De foto's zijn te zien in het album. 

Sportdag

Gisteren hebben alle leerlingen van De Brug de hele ochtend fanatiek gesport. Zij hebben vijf verschillende workshops gevolgd. Zo was er een workshop van de basketbal, teakwondo, zumba, hockey en kickboxen. Het was een hele sportieve dag, de foto's zijn te zien in het album. 

schoolkamp Vossen en Leeuwen

Vorige week zijn de Vossen en de Leeuwen op schoolkamp geweest in Hengelo. Wat hebben zij drie fantasische dagen gehad. Het was heerlijk weer, de activiteiten waren erg leuk en de sfeer tussen de leerlingen was super! De foto's zijn te zien in het album. 

'Grootmoederstijd' bezoek Erve Hofman

De leerlingen van de Dassen zijn vorige week naar het museum Erve Hofman in Hellendoorn geweest. Ze hebben daar veel gezien en geleerd uit de 'grootmoederstijd'. In het album zijn de foto's te zien. 

mini schoolvoetbal

De Dassen hebben vorige week meegedaan met de Mini schoolvoetbal. Ze hebben drie wedstrijden en  drie keer een voetbalspel gespeeld. Ze hebben heel veel plezier gehad en dat is te zien op de foto's.  Het was een geslaagde middag!!

Schoolvoetbal

Het is al even geleden.. maar de jongens en de meisjes van de Brug hebben meegedaan met het schoolvoetbal toernooi. Ze hebben ontzettend hun best gedaan, ze bleven strijden tot de laatste seconde! De jongens moesten helaas een wedstrijd staken door het slechte weer, maar dat mocht de pret niet drukken. De meiden hebben het ook goed gedaan. Ze hebben een Fairplay beker gewonnen! Gefeliciteerd!! De foto's zijn te zien in het album. 

Koningsspelen

Afgelopen vrijdag  hadden wij de Koningsspelen op De Brug. Wij zijn begonnen met een heerlijk ontbijt in de klas, daarna hebben we de spelen geopend met een dans. De meiden van de leeuwen  mochten de dans op het podium voordoen. Het was een hele feestelijke opening. Jordy, een student van het ROC heeft voor ons de Koningsspelen georganiseerd. Dit heeft hij goed gedaan, de spelletjes werden fanatiek gespeeld. Het was een stralende dag!! De foto's zijn te zien in het album. 

Scoor een boek

De dassen en de vossen hebben meegedaan met een leesproject vanuit de bibliotheek in Nijverdal. Het project heette 'Scoor een boek'. De leerlingen konden een boek scoren, als ze een boek hadden uitgelezen mochten ze een sticker plakken op een poster. Op deze manier werd het leesplezier bevorderd. De leerlingen zijn daar heel fanatiek in geweest,  want ze hebben heel veel boeken 'gescoord'!  Ook mocht er van beide klassen één leerling naar een wedstrijd van Heracles. Na een loting heeft Romano Zwoferink uit de vossengroep en Floor Dijkman uit de dassengroep gewonnen. Zij hebben beide erg van de wedstrijd genoten. Als afsluiting werden de dassen en de vossen uitgenodigd bij VV Hellendoorn. De leerlingen mochten daar allemaal verschillende voetbalspelletjes spelen. Dit was erg leuk! De foto's zijn te zien in het album. 

Nationale Pannenkoekendag

Vandaag is het Nationale Pannenkoekendag. De leeuwen zijn heel druk geweest om voor alle groepen pannenkoeken te bakken. Het was een gezellige middag en de pannenkoeken smaakten heerlijk! De foto's zijn te zien in het album. 

Week van het geld

Afgelopen week was het, 'Week van het geld'.  Het doel van deze thema week is kinderen leren omgaan met geld. Alle groepen hebben deze week extra aandacht besteed aan dit doel. In de Dassen, Vossen en Leeuwen kwam woensdag een gastdocent van de Rabobank les geven. Dit was heel intterressant. De foto's zijn te zien in het album. 

De Kerstmusical

Onze jaarlijkse kerstmusical was weer een groot succes! Alle groepen hebben er een fantastische rol ingespeeld en hebben het super goed gedaan.  De foto's zijn te zien in het album. 

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie, goede feestdagen en alvast een gelukkig en gezond nieuwjaar! 

Sinterklaas

Sinterklaas heeft op 5 december onze school bezocht. Het was erg gezellig en hebben volop genoten van Sinterklaas, de vrolijke pieten, prachtige gedichten,  mooie surprises en vele cadeautjes die wij hebben gekregen. De foto's zijn te zien in het album. 

Voorleeswedstrijd 2017

Vanmiddag hebben wij in de kikkerpoel de voorleeswedstrijd gehouden. Van elke groep mocht er één leerling gaan voorlezen voor de hele school. Dat waren: Floris uit de eekhoorntjes, Kimberley uit de Uilen, Owen uit de Dassen, Tim uit de Uilen en Marieke uit de Leeuwen. Deze toppers hebben het allemaal erg goed gedaan! Marieke uit de Leeuwen heeft de titel voorleeskampioen 2017 gekregen. Ze mag nu gaan beslissen of ze ook in het Zinin Theater wil gaan voorlezen. De foto's zijn te zien in het album. 

Sportdag

Vanochtend zijn alle kinderen heel fanatiek bezig geweest met verschillende soorten sporten. Zo mochten alle groepen de workshops volgen van  muay-thai kickboxen, jazz, springen op de tumblingbaan, bootcamp en een hindernisbaan lopen. Het was heel wat anders dan dat we gewend waren, maar het was super leuk. De foto's zijn te zien in het fotoalbum. 

Kamp 2017

Kamp, wat was het weer een groot feest! En wat hebben we leuke dingen gedaan; skeeleren, zwemmen, broodjes bakken bij het kampvuur, bonte avond, Waarbeek, Risk Factory. Het enige wat we niet hebben gedaan is slapen. ;) De foto's zijn te zien in het album. 

Pleinfeest

Gistermiddag en avond een heel gezellig pleinfeest gehouden op het schoolplein van de Brug. De ouderraad heeft het allemaal top verzorgd. Het was erg gezellig en het werd druk bezocht. Helaas veranderde het weer en kwam er onweer en regen, maar dat heeft de pret niet mogen drukken. De brandweer kwam op het laatst toch nog langs en de kinderen kregen nog een regedouche cadeau. De foto's staan in het album. 

Schoolvoetbal meiden

Wat hebben de meiden van de Brug gestreden met het schoolvoetbal. Het was super om te zien hoe fanatiek ze waren. Helaas hebben ze wel alle wedstrijden verloren.  Dat ze zo positief en plezier bleven houden in alle wedstrijden ondanks dat ze niet konden scoren viel iedereen op en daarom hebben ze de Fair Play prijs gewonnen. Meiden gefeliciteerd!! Super gedaan! De foto's van de wedstrijden zijn te zien in het album. 

Paaseieren schilderen

De eekhoorntjes mochten de afgelopen 3 weken paaseieren schilderen met hun opa, oma, vader of moeder. Het was een gezellige boel. De eieren zijn prachtig geworden. Het resultaat  van deze prachtige paaseieren zijn te zien in het album. 

Kerst

Vrijdag 23 december hebben wij met de hele school kerst gevierd. Eerst heeft elke groep een viering in de klas gehouden en vervolgens een gezamenlijke musical. Het ging erg goed, alle kinderen hebben het super goed gedaan. De foto's zijn te zien in het album.  

Namens het hele team wensen wij jullie een voorspoedig 2017. 

Tot volgend jaar!

Sinterklaas

Wij hebben Sinterklaas en de drie Pieten  vanochtend in de Kikkerpoel mogen ontvangen. Het was erg leuk. We hebben liedjes gezongen, er mochten van elke groep wat leerlingen naar voren en elke groep kreeg een cadeau die ze in de klas mochten uitpakken. Na de kleine pauze hebben Sinterklaas en zijn Pieten de eekhoorntjes bezocht en daarna ging hij naar de uilen. De dassen, vossen en leeuwen hebben elkaar verrast met een surprise en gedicht. Het was een hele geslaagde dag. Sinterklaas gaat vanavond weer naar Spanje, maar wij kunnen nog nagenieten van de foto's die in het album staan. 

Voorleeswedstrijd

Donderdag 24 november hebben wij de voorleeswedstrijd gehouden. Na een spannende strijd in de klassen mochten de volgende finalisten in de Kikkerpoel voorlezen: Fabian uit de Eekhoorntjes, Thomas uit de Uilen, Noa uit de Dassen, Marieke uit de Vossen en Timo uit de Leeuwen. De jury vond het heel erg moeilijk om te kiezen want ze hebben het allemaal super goed gedaan. Maar er kan er maar één de winnaar zijn en dat is Timo uit de Leeuwen geworden. Timo gefeliciteerd!! De foto's zijn te zien in het album. 

Scholencross

Duuk uit de Dassen en Hidde uit de Leeuwen hebben meegedaan met de scholencross in Nijverdal. Ze hebben het super goed gedaan! Hidde is 3e geworden in zijn poule en Duuk is 1e geworden in zijn poule. Wij zijn super trots op deze jongens. Gefeliciteerd Duuk en Hidde!! 

Waterfeest

Omdat het nog zo prachtig weer is hebben wij met alle groepen een Waterfeest gehouden. Het was een erg gezellige en natte bedoeling. De foto's zijn te zien in het album.

Spelletjesmiddag

Gistermiddag hebben wij  met alle groepen spelletjes gespeeld. De leerlingen uit de Eekhoorntjes, Uilen, Dassen en Vossen werden opgehaald door de leerlingen uit de Leeuwengroep, zij waren de leiders van het groepje. Er werden 8 verschillende spelletjes gespeeld bij de leerkrachten. De leeuwen moesten er voor zorgen dat ze op tijd bij het juiste spelletje waren. Dat hebben ze heel goed gedaan!! Het was een hele gezellige middag. De foto's zijn te zien in het album. 

Sportdag

Afgelopen woensdag 6 juli ging de hele school sporten. Gelukkig was het mooi weer en hebben we heerlijk buiten kunnen sporten. Het was een hele sportieve dag, de foto's zijn te zien in het album. 

Schoolkamp Leeuwen en Vossen

Vorige week gingen de  de Leeuwen en Vossen  of de fiets richting Hengelo. Het was een zeer geslaagd kamp. Ze hebben van alles beleefd. Klimmen in het bos, sportspelletjes, 'Horen, zien en doen", Waarbeek, Bonteavond, broodjes bakken bij het kampvuur en zwemmen. De foto's zijn te zien in het album. 

Muziekles Dassen

MO-Town Bioscoop 

De dassen hebben een eigen MO- Town film mogen maken. Ze hebben eerst naar de film gekeken en daarna mochten ze er een eigen draai aanmaken. Ze mochten de muziek, stemmen, en geluidseffecten veranderen. De zaal was helemaal uitverkocht, ze hebben met elkaar een hele mooie nieuwe film gemaakt. In het album zie je een paar foto's. 

Schoolreisje

De Eekhoorntjes, Uilen, Fazanten en de Dassen hebben vrijdag 3 juni een geweldig schoolreisje gehad in Duinen Zathe. De foto's zijn te zien in het album. 

Kans voor een Kind

Donderdag 19 mei was voor Rick Huzen (en de Eekhoorntjes) een bijzondere dag. Rick z’n wens, politieagent worden, kwam uit. Even voor tienen werden hij en zijn klasgenoten met twee politiebusjes opgehaald om bij de politie achter de schermen te kijken. Rond 12 uur kwamen de Eekhoorntjes terug en mocht Rick nog mee met een surveillanceauto. Eén ding was zeker: Rick heeft met volle teugen genoten van deze dag bij de politie. De foto's zijn te zien in het album. 

Feestweek IKT 150 jaar!

Vorige week, 23 t/m 27 mei was het een  feestweek voor alle 11 scholen van de stichting Ieder Kind Telt. Deze stichting bestaat 150 jaar. Het werd groots gevierd met verschillende activieiten voor alle groepen. Zo hebben de leerlingen op De Brug mee gedaan aan de Solarrace, Badeendjesrace, IKT Got Talent en Heel IKT bakt en de oude ambachten.  Alle foto's zijn te zien in het fotoalbum.  

'Examen' les weerbaarheidstraining Leeuwen en Vossen

Op 20 mei hebben de Leeuwen en de Vossen een 'examen' les gehad van de weerbaarheidstraining. Alle ouders waren uitgenodigd. Het was erg fijn om te zien dat de opkomst zo groot was. De leerlingen vonden het leuk om alles wat ze hebben geleerd aan de ouders te laten zien. Ze hebben het allemaal goed gedaan. Iedereen heeft een oorkonde gekregen. GEFELICITEERD!! De foto's zijn te zien in het album. 

Rekenles Dassen

De kinderen die in de Dassengroep rekenen hebben vorige week een buiten rekenles gehad. Ze vonden het geweldig. Ze moesten opschrijven wat ze allemaal in een seconden kunnen meten. Daarna gingen de kinderen dit in twee-tallen in een circuit vorm uitvoeren. Het was een hele leuke en leerzame les! De foto's staan in het album. 

Leesvirus

Vanochtend zijn wij met de Vossengroep naar het ZINiN theater geweest. Zij hebben mee gedaan met Leesvirus. Dat is een leesbevorderingsproject rond tien mooie, spannende en grappige boeken. De leerlingen lezen deze boeken, geven een mening, wisselen ervaringen uit, maken opdrachten en doen mee aan de quiz. Het was een spannende race, maar de Vossengroep mocht de eerste prijs in ontvangst nemen! Wij zijn super trots! Gefeliciteerd!!

Koningsspelen 2016

Vrijdag  22 april zijn wij de dag begonnen met een feestelijk Koningsontbijt. Om 10.00 uur mochten alle kinderen naar buiten om de Koningsspelen te openen met een dans. Na deze feestelijke opening zijn wij met de Koningsspelen begonnen. Het was een gezellige en sportieve dag! De foto's zijn te zien in het album. 

Van strip tot film! Een muziekles van de Dassen

De dassen werken in het boekje van 'Metropole op school', een muziekmethode.  In deze les zijn ze aan de slag gegaan met het ondewerp van  Strip tot Film.  Ze moesten in een groepje aan het werk om een eigen verhaal  tekenen, geluiden erbij bedenken en de teksten erbij schrijven. Daarna mochten ze het presenteren met de geluiden erbij. Het was een hele leuke en leerzame les. De foto's staan in het fotoboek.

Schoolvoetbal

Op woensdag 30-03-2016 en op 06-04-2016 kwamen de jongens en de meiden van de Brug in actie, tijdens het schoolvoetbal. Ze zijn niet door naar de volgende ronde maar ze hebben het wel heel goed gedaan. Wij zijn trots op ze!  De foto's staan in het fotoboek.

Groot Hellendoorns Dictee

Op 4 april was het Groot Hellendoorns Dictee in het ZININ Theater in Nijverdal. Dit jaar deden 40 kinderen uit groep 7 en 8 van 20 verschillende basisscholen uit de gemeente Hellendoorn mee.   Van onze school deden Jordy Veltjen en Chantal Dijkslag mee. Er werd  gebruik gemaakt van een invuldictee. Tijdens het dictee met als titel 'Sport in beeld' hoefden de kinderen zo alleen nog maar de moeilijke woorden in te vullen. Wij zijn heel trots op Jordy en Chantal, ze hebben het heel goed gedaan!!

Schaatsen in het centrum van Nijverdal

Vanmiddag mochten wij met onze school schaatsen op het Dunantplein in Nijverdal. De Leeuwen en de Dassen mochten het eerste uur en daarna mochten de Vossen, Uilen en Eekhoorntjes de ijsbaan op. Wij hebben heel veel plezier gehad! Na het schaatsen kregen de kinderen heerlijke chocolademelk. De foto's zijn te zien in het album. 

Sinterklaas

Sinterklaas en zijn pieten zijn alweer terug naar Spanje. Wij hebben afgelopen vrijdag een heel leuk Sinterklaasfeest gehad. We zijn de dag begonnen in de Kikkerpoel.  Van elke groep mochten een paar leerlingen naar voren komen. Dat was spannend maar ook erg leuk! Na de pauze gingen Sinterklaas en de pieten naar de Eekhoorntjes en de Uilen. Het was een hele geslaagde dag!  De foto's zijn te zien in het album.  

Spreekbeurt KNRM Chris

Chris uit de Leeuwengroep heeft een spreekbeurt gehouden over de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM). Hij heeft voor de hele klas een uitje geregeld. Ze kregen een demonstratie van de KNRM in Elberg. De foto's zijn te zien in het album. 

Kinderboekenweek Dassen

Voor de herfstvakantie zijn de dassen naar het Staatsbosbeheer geweest i.v.m de kinderboekenweek. Het thema was 'Raar maar waar'.  Dat stond in het teken van natuur, techniek en wetenschap.  Ze hebben zich erg goed vermaakt met allerlei doe en spel-opdrachten. Wist je dat het idee van klittenband van een plantje komt?  De foto's staan in het fotoalbum. 

Grote rekendag

Woensdag 25 maart hebben wij mee gedaan aan de Nationale Rekendag. Elke klas heeft verschillende rekenactiviteiten gedaan en de resultaten hiervan kun je zien in het fotoboek. Het was een leerzame en geslaagde dag. 

Kerst 2014

We hebben vanochtend met de hele school kerst gevierd. Eerst heeft elke groep een viering in de klas gehouden en vervolgens een gezamenlijke musical. Het ging erg goed, alle kinderen hebben het super gedaan.  We hebben dit jaar met elkaar goed afgesloten. Namens het hele team wensen wij jullie hele fijne feestdagen en een voorspoedig 2015. 

Tot volgend jaar!

Groot Hellendoorns Dictee 2014

Afgelopen dinsdag 9 december werd het Groot Hellendoorns Dictee door ZINiN Taal georganiseerd. De spellingwedstrijd werd gehouden in het ZINiN Theater. Tijdens de avond gingen de geselecteerde kinderen individueel de strijd aan om Spellingkampioen 2014 te worden. Lisa de Groot  en Jordy Veltjen gingen vanuit De Brug de strijd aan om Spellingkampioen te worden. Daar zijn we enorm trots op. Helaas was Lisa ziek en mocht Jordy alleen de strijd aan gaan. Het thema van dit jaar was "de tunnel".  Vincent Harmsen uit groep acht van basisschool Talentrijk is spellingkampioen 2014 geworden. Maar Jordy heeft het ook erg goed gedaan!!

IJspret in het centrum van Nijverdal

Vanmiddag zijn we met de hele school naar de schaatsbaan in het centrum van Nijverdal geweest. De Vossen en de Leeuwen mochten het eerste uur schaatsen en daarna de Dassen, Uilen en Eekhoorntjes. Wij konden weer warm worden in de tipi met heerlijke warme choclademelk. Het was een gezellige middag. De foto's staan in het fotoboek. 

Sinterklaas

Sinterklaas heeft vandaag samen met 3 pieten zijn verjaardag bij ons op school gevierd. Wij zijn gestart in de Kikkerpoel. Alle groepen zaten vol spanning te wachten op Sinterklaas. Van elke klas mochten een paar leerlingen naar voren komen. Daarna is Sinterklaas nog bij de Eekhoorntjes en de Uilen in de klas geweest. De Dassen, Vossen en Leeuwen hebben in de klas surprises gemaakt voor elkaar. Het was een geslaagde en gezellige dag! Foto's zijn te vinden in het fotoboek. 

Voorleeswedstrijd

Afgelopen donderdag, 20 november,  hebben wij op school de voorleeswedstrijd gehouden.  De afgelopen weken is er hard geoefend door de leerlingen en uit elke klas is er een kampioen gekozen. Bij de Eekhoorntjes is dat Romano Zwoferink, bij de Uilen Marieke ter Horst, bij de Dassen is Jay van Weezep de kampioen, de kampioen van de Vossen is Zeyneb Alwandawi  en bij de Leeuwen mocht Max Rozendal weer strijden voor de beker. Ondanks de spanning hebben alle 5 de deelnemers erg goed gelezen, een knappe prestatie. Het werd dan ook erg lastig gemaakt voor de jury, na lang wachten hebben ze toch een keuze kunnen maken. Max Rozendal is onze voorleeskampioen van de school geworden. Hij heeft het voor de 2e keer voor elkaar gekregen, erg knap! 

Nationaal schoolontbijt

Heel Nederland staat deze week  in het teken van  het Nationaal schoolontbijt.  Wij hebben er ook  bij stil gestaan dat een goed ontbijt de beste start van de dag is, want gisteren mochten alle leerlingen in de klas ontbijten. Het was erg lekker en gezond.  Wij hebben van het ontbijten een feestje gemaakt! De foto's staan in het fotoboek.

 

Bezoek Erve Hofman dassen

Voor de herfstvakantie zijn de Dassen op bezoek geweest bij Erve Hofman in Hellendoorn. De kinderen hebben een rondleiding gekregen in de oude museumboerderij. Ook mochten ze zelf aan de slag. Zo mochten ze koffiebonen malen, een knoop aan een lapje vast naaien en met heel fijn zand verschillende figuren maken. Het was een leuke leerzame middag! De foto's staan in het fotoboek. 

bibliotheek bezoek eekhoorntjes

Vorige week dinsdag zijn de eekhoorntjes op bezoek geweest bij de bibliotheek in Nijverdal. Ze mochten een fijn plekje zoeken op de zitkussens. Er werd voorgelezen uit het prentenboek 'De Kist'. Het ging onder andere over zee en strand. Na het voorlezen mochten ze luisteren in een potje waar ze de zee in hadden 'gestopt'. Dat was erg bijzonder om te horen. Daarna hebben ze het spel 'Schipper mag ik overvaren?' gespeeld. De foto's van deze leuke ochtend staan in het album. 

ANWB Streetwise

Woensdag 1 oktober is de ANWB bij ons op school geweest. Alle groepen mochten hier aan mee doen. De eekhoorntjes hadden als thema 'Blik en klik'. Zij leerden hoe ze veilig kunnen oversteken en ze kregen een uitleg over het gebruik van een autostoeltje. De dassen moesten inschatten hoe lang een remweg van een auto is en mochten het zelf ook ervaren. Het thema was 'Hallo auto'. De leerlingen van de leeuwen en vossen  hadden 'Trapvaardig' als thema. Zij werden getest op gevaarherkenning, fietsbeheersing en fietsvaardigheid doormiddel van een parcour. 

De fietsen van alle leerlingen werden die dag ook gecontroleerd door meester Winters.  Hij heeft gekeken naar de verlichting, reflectie, banden, zadel, stuur, ketting en bel. De meeste fietsen waren keruig in orde! 

Het was een leuke en leerzame dag! De foto's van deze dag staan in het album. 

Opening bibliotheek 2014

De 'nieuwe' bibliotheek van de school is geopend!  De uilen, dassen, vossen en leeuwen hebben afgelopen week uitleg gekregen van Jolanda over de bibliotheek. De leerlingen mochten voor het eerst boeken uitzoeken voor in de klas. Het was soms best lastig om te kiezen, want er zijn veel leuke nieuwe boeken bijgekomen. Ook ging allemaal iets anders.  Ze mochten de boeken zelf scannen, zoals het in een 'echte' bibliotheek ook gaat.  In het album zie je meer foto's.

 


Kriebelbeestjes Holteberg dassen

Afgelopen donderdag zijn de leerlingen van de dassengroep in het bos geweest.  De leerlingen hebben het leven van kleine kriebel-, kruip-, vlieg- en springbeestjes onderzocht. Ze hebben over het speelbospad gelopen en allerlei opdrachten uitgevoerd. In het tasje, wat zij hebben meegekregen zaten zoekkaarten, een vangkleedje, een scheplepel en een loeppotje in om het allemaal nog beter te bekijken. De foto's staan in het album.

 

Kriebelbeestjes Holterberg Dassen 2013